Real L'incontro since 2003

Un loc special pentru fiecare zi speciala din viata ta!

In restaurantul noastru punem accentul pe calitatea produselor si a serviciilor, dar mai ales dorim ca orice client care ne viziteaza sa-si aduca aminte cu placere de noi, de aceea incercam sa ne perfectionam continuu retetele si modul de comunicare ospatar-client. Meniul contine o vasta paleta de preparate de la cele traditionale romanesti sau italiene pana la cele chinezesti sau thailandeze.

Portiile gandite sunt indestulatoare asa ca atunci cand veniti la L’incontro asigurati-va ca nu ati mai serviti si altceva inainte.

Restaurantul nostru este locatia ideala pentru orice fel de evenimente, fie ca iesiti in oras cu prietenii, cu familia, sau organizati o masa festiva deoarce detinem un meniu variat cu preparate din bucataria romaneasca, italiana si chinezeasca sau thailandeza si va punem la dispozitie 5 saloane unde aveti posibilitatea de a organiza orice fel de eveniment.

restaurant lincontro
restaurant lincontro
restaurant lincontro
restaurant lincontro salon auriu
restaurant lincontro salon auriu

Atentie! Nu ne asumam responsabilitatea calitatii produselor vandute in restaurantul L’incontro Berceni si L’incontro 1 Decembrie.

Call Now Button